blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


vineri, 4 februarie 2011

Tu cum l-ai cunoscut pe Dumnezeu?

Cred că la această întrebare cu toţii suntem datori să răspundem!
Chiar dacă  o facem ca introspecţie asupra noastră, asupra sufletului nostru, ca rememorare a unui eveniment de care vorbim la trecut, pentru că a avut loc acum foarte mult timp, dar acest eveniment îl simţim în acelaşi timp situat în prezent, pentru că este la fel de viu ca şi noi şi transcede chiar în viitor pentru că ceea ce gândim noi cu mintea şi cu sufletul, eu consider că se ia la întrecere cu timpul, cu clipa care trece! De multe ori clipa umple pasul făcut înainte de către gând şi de aceea avem senzaţia că timpul trece foarte repede, că se comprimă.
Voi cum l-aţi cunoscut pe Dumnezeu!?!

Doamne Ajută!
Doamne Ajută celor bolnavi de cancer căci astăzi gândul mi se duce către ei şi către vindecătoarea lor Icoana Sfântă a Maicii Domnului Izbăvitoarea de cancer PANTANASSA (o astfel de Icoană se află la Biserica Rusă de la Universitate, Biserica studenţilor).
Un poet, cred că Vasile Militaru, scria aceste rânduri:

Prea curată Maică, pururea Fecioară
Sufletul din mine nu-l lăsa să moară
Ci trimite Doamnă de acolo de Sus
Mila Ta cea Mare Mila Lui Iisus.

Plin de umilinţă cu adânci suspine

Sufletul la tine vine să se-nchine
Mila Ta din Ceruri peste el coboară
Prea Curată Miacă Pururea Fecioară.

Acum nu ştim, dar la ceasul judecăţii cred că vom afla foarte miraţi, câţi dintre noi am fost vindecaţi de boli pe care nu le ştim şi câte minuni neştiute au avut loc zilnic, neştiute de nimeni, la aceste Icoane Sfinte, în Bisericile de pretutindeni, la fel ca şi Sfinţii neştiuţi de nimeni, adormiţi în glia strămoşească, mucenici liberi, liniştiţi şi tăcuţi.

Veniţi să ne rugăm, să ne închinăm şi să mulţumim Domnului nostru Iisus Hristos, Crucii Sale Mântuitoare, Măicuţei Sale şi Tuturor Sfinţilor, Sfintelor şi Îngerilor, pentru toate minunile nevăzute şi neştiute, şi pentru că încă mai facem umbră pământului!
Fraţilor
Doamne Ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu