blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


miercuri, 23 februarie 2011

Cu tremur în glas să ne rugăm pentru izbăvirea de cutremur!!!


Suntem neputincioși în fața mâniei Domnului Dumnezeu.
Suntem neputincioși și în fața răutății omului.
Se vorbește de mult timp de armele meteorologice de distrugere în masă de tip HAARP.
Părerea mea este că a devenit o obișnuință ca tot ce este rău, tot ce se întâmplă rău pe glob să fie aruncat în spatele americanilor sau al evreilor (care să nu uităm că este poporul ales și poporul care va fi luminat de Dumnezeu și care sigur va deveni la un moment dat creștin).
Există însă păreri avizate ale unui profesor de inginerie seismică din cadrul Universității de Construcții București care distruge aceste mituri americane și care nu s-a sfiit niciodată să facă afirmații în amfiteatrul de curs chiar tinerilor studenți. El afirmă că dimpotrivă în București, după cutrenurul din 1977 au fost comisii de cercetători americani care au studiat cutremurele și activitatea seismică din Vrancea (mișcări care par a nu fi naturale). Ei au emis ipoteza că rușii ar deține această armă teribilă de produs cutremure și că o experimentează asupra noastră și că în 1977 au folosit-o.
Oare dacă cineva ar deține această armă nu s-ar folosi de ea în mod absolut?
Oare nu ar șantaja popoare?
Oare nu și-ar distruge dușmanii fără ca ei să știe?
Sau poate că, costurile sunt atât de ridicate încât nu poate fi folosită decât în mică măsură, la ținte foarte atent gândite?!?
Teoria conspirației și adepții ei vor rupe multe penițe și tastaturi pentru a dezvălui mistere!

Ce facem? Îi luăm Lui Dumnezeu pînă și acest bobârnac, cu care ne poate atenționa din când în când???
Ce facem? Trăim numai printe oameni-dumnezei, noua ordine mondială care conduce lumea? Dumnezeu a murit?

Dumnezeu nu a murit! 
Dumnezeu nu ne-a părăsit!
Dumnezeu, cred eu, nu a rămas și nu va rămâne doar un spectator la meciul nostru global, la teatrul nostru ieftin!
Cred că există lucruri pe lumea asta fără explicație sau la care nu vom afla niciodată răspuns! Cum nouă nu ne este îngăduit de a-l vedea pe Dumnezeu, probabil că nu ne este îngăduit să înțelegem anumite evenimente care se întâmplă oricât am încerca!
Nouă ne rămâne rugăciunea, care sigur este bine plăcută Domnului, iar răspunsul sigur va veni. 
Dumnezeu ne iubește și nu vrea moartea păcătosului ci pocăința și îndreptarea lui!
Doamne Ajută! 
CU TREMUR în glas să rostim rugăciuni pentru izbăvirea de CUTREMUR !!!
Să înălțăm rugăciuni ca cea de mai jos către Sfântul Grigorie Decapolitul.


RUGACIUNE PENTRU IZBAVIREA DE CUTREMUR

Imparate sfinte, Iubitorule de oameni Stapane, indelung rabdatorule Doamne, Facatorule a toata faptura cea vazuta si cea nevazuta, Care toate le chivernisesti cu cuvantul, negraitei Taie puteri si singur ai stapanire asupra vietii si a mortii; Cel ce pedepsesti cu dreptate, si cu iubire de oameni iarasi vindeci; Care vremelnica noastra viata o carmuiesti cu prea inteleapta Ta purtare de grija si in tot chipul mantuirea noastra bine o intocmesti. Stim ca pacatele noastre cele multe au cutremurat pamantul si l-au tulburat, si din pricina lor frica si cutremur au venit asupra noastra de la fata maniei Tale, indelung-rabdatorule; inima noastra s-a tulburat, clatindu-se, pamantul, si frica mortii a cazut asupra noastra, ca nu cumva ca un leu sa rapeasca sufletele noastre, nefiind cine sa le izbaveasca; ca nu cumva sa ne inghita si sa ne acopere stricaciunea nefiind Cel ce izbaveste, nici Cel ce mantuieste. Pentru aceasta, prin mijlocirea Sfantului Preacuviosului Parintelui nostru Grigorie, la Tine cu umilinta cadem si Te rugam, pe Tine singurul Stapan, Care nu tii minte raul, sa nu pomenesti faradelegile noastre cele de demult si cele de acum, nici sa cumpanesti greutatea pacatelor noastre cu rasplatirea cea cuvenita; ca de vei intra la Judecata cu acest neam al nostru, nimeni nu se va indrepta inaintea Ta, ci va pieri cu totul de pe pamant pomenirea noastra a tuturor.

Adu-Ti aminte, indelung-rabdatorule, de indurarile Tale cele din veac si de milele Tale si de legamantul Tau cel adevarat catre parintii nostri si sa nu ne inghita pe noi adancul pamantului, nici sa ne manance gura lui, ci milostiveste-Te spre noi cei umiliti si ne miluieste pe noi cei smeriti si ne cerceteaza pe noi cei ce ne tulburam de infricosatoarea ingrozire, a cutremurului si suntem cuprinsi de temerea si frica cea mare. Si de sunt undeva intre noi unii care se tem de numele Tau si pazesc poruncile Tale - o mica parte oarecare, aleasa, semintie binecuvantata, vistierie ascunsa, pe care Tu unul o stii si o pazesti - asculta ca Un bun, pe acestia care cheama facerea Ta de bine si mila Ta asupra noastra, si primeste rugaciunile lor ce se aduc Tie, pentru poporul cel ce a gresit, Stapane iubitorule de oameni: precum ai ascultat pe Avraam pentru cei din Sodoma, pe Daniil si pe Ieremia, dumnezeiestii Tai prooroci, care au imblanzit bunatatea Ta asupra robiei lui Israel. Ca din neam in neam sa se preamareasca adancul cel de nepatruns ai iubirii Tale de oameni si al indelung-rabdarii Tale, si ca noi sa-Ti aducem Tie dar de multumire intoarcerea si pocainta noastra, fiind intariti cu puternica mana Ta, pentra rugaciunile si cererile intru tot preacuratei Maicii Tale, ale Sfantului Grigorie si ale tuturor sfintilor, care din veac au bine placut Tie. Amin.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu