blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


luni, 21 februarie 2011

CMU, Regina Maria și o religie cu nume ciudat baha'i

CMU, Regina Maria și o religie cu nume ciudat baha'i

Iată că bolnavii ce merg la CMU, pe bani grei căutând vindecarea trupească, au și oferta spirituală de vindecare. Pot să își schimbe cu această ocazie, mai ales dacă au înclinații monarhiste, religia. În sălile de așteptare, te așteaptă frumoase pliante, scumpe și cu stil, (semn că este o religie oarecum exclusivistă, de fițe ca să respectăm trendul bisericii de la Hollywood, biserica scientologică, biserica lumii pestrițe de la Hollywood, a marii familii, spun familie pentru că acolo nunțile și divorțurile sunt o modă, între ei. Ptiu drace!) pliante care sunt biletul spre fericire, împlinire, absolut. Oare ???

Este vorba de religia sau credința baha'i apărută în Iran și care după cum se spune pe site-ul lor, ar fi a doua ca număr de adepți, după creștinism. Un "profet" Baha'u'llah este mesagerul lui Dumnezeu trimis pe Pământ. El are un tată Abdu'l-Baha la fel de sfânt ca și el, iar învățăturile lui sunt un fel de biblie baha'i. Cine dorește detalii poate să le găsească pe www.bahai.org.ro
Ce este interesant, este capcana prin care aceste lipitori se lipesc de creștinism, aducând numele lui "Cristos Isus" cum îi spun ei, la un nivel plat de învățător și proroc, de egal al lui Krișna, Mahomed, Budha, Moise, Avram, etc coborându-l pe Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu în rândul unor fondatori învechiți. Iisus este folosit ca brand, nu este ceva nou, mai toate religiile susținând că nu sunt în contradicție cu creștinismul. Sincer imaginea care o văd este a unor șerpi ce încearcă să se încolăcească în jurul Crucii Lui Hristos, neștiind că, Crucea arde de Lumina izvorâtă din ea, arde tot ce-i putred și veninos!!!

Această religie este un talmeș-balmeș de idei preluate din diverse credințe, un haos pe care probabil dracul îl prepară cu un mixer și îl servește ca desert celor slabi, un instrument de căpiere și smintire.

citez de pe spatele pliantului cu citate din această scrierile acestei religii: "Aceste extrase fac parte din învățăturile unei noi Manifestări, Baha'u'llah, al cărui nume înseamnă Gloria lui Dumnezeu. Învățăturile lui Baha'u'llah sunt astfel în perfectă armonie cu cele ale lui Hristos, dar ele se adresează condiției omenirii de astăzi." Deci există un dar. Deci Creștinismul este învechit, omul nou de astăzi adaptat probabil unei noi ordini, are nevoi de nou. Adică voi credeți că Fiul Lui Dumnezeu și-a pierdut din Slavă??? Vai vouă. Sfârștul este aproape!


pliant față-verso



pliant față-verso.

oare românii sunt chiar așa un teren fertil?
oare credința strămoșească a murit?
chiar nu mai avem speranța mântuirii?
oare suntem pierduți în marea această de globalizare?
oare suntem proștii Europei și ai Lumii?

...îmi amintesc cum priveam cu părere de rău și tristețe reclama la acel compendiu de amanți celebrii ce iese pe piață zilele acestea și în care Regina Maria are capitolul ei...



Doamne Ajută și iartă-i Doamne că nu știu ce fac!!!

2 comentarii:

  1. http://www.petitieonline.ro/petitie/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055.html

    Papa Nu are ce cauta in Romania !

    29/01/2011
    categorie: Religie, spiritualitate.

    De ce spunem NU venirii papei in Romania!
    Marturisirea este mantuitoare, ca fii ai Bisericii, clerici si laici putem sa marturisim Adevarul, care este Hristos! Orice diplomatie cade in fata Adevarului!


    1. SE CREAZA CONFUZIE SI MULTI DINTRE ORTODOCSI VOR CREDE CA BISERICA ORTODOXA SI PAPISTASII AR FI O BISERICA, IN TIMP CE
    BISERICA ESTE UNA SI ANUME CEA ORTODOXA.
    CEI CARE AU AFIRMAT TEORIA RAMURILOR SUNT ANATEMATIZATI DE SINODUL BISERICII RUSE DIN EXIL ANATEMA PRELUATA SI DE BISERICA RUSIEI SI PRIN URMARE DE BISERICA ORTODOXA IN PLENITUDINEA EI.

    2. PAPA ESTE ERETIC SI ACEASTA O SPUN TOTI SFINTII SI SINOADELE ECUMENICE SI LOCALE: SINODUL 2 ECUMENIC (vezi Filioque), SINODUL PATRIARHULUI FOTIE,SINODUL ANTIUNIONIST AL SF MARCU EUGENICUL, SINOADELE ISIHASTE ALE SF GRIGORIE PALAMA-NUMITE IMPREUNA SINODUL AL 8 LEA ECUMENIC DUPA CUM SPUNE ROMANIDIS, PR GHEORGHIOS METALLINOS, PR THEODOROS ZISIS, TELENGHIDIS SI ALTI TEOLOGI CONTEMPORANI.


    3 NU SE CUVINE CA ORTODOCSII SI ERETICII PAPISTASI SA SE ADUNE IN LACASURI DE CULT IMPREUNA, CONFORM TUTUROR CANOANELOR BISERICII

    4 PAPA VINE CA SEF AL EREZIEI CATOLICE SI E PRIMIT CA EPISCOP CANONIC AL ROMEI CU SUCCESIUNE APOSTOLICA DE CATRE PATRIARHIA ROMANA, CEEA CE ESTE BLASFEMIE, PENTRU CA PAPISTASII ODATA CE AU INTRAT IN EREZIE AU PIERDUT SI SUCCESIUNEA APOSTOLICA SI EPISCOPIA ROMEI!

    5. SUNTEM DE ACORD CA PAPA SA VINA CA SIMPLU VIZITATOR SAU CA SEF DE STAT DAR SA NU FIE PRIMIT LA SFINTELE SLUJBE IN BISERICILE ORTODOXE SI NICI VREUN IERARH AL B.O.R. SA PARTICIPE LA MESA PAPISTASA !

    6. PARINTELE DUMITRU STANILOAIE AFIRMA IN DOGMATICA CUM CA PAPISTASII SE INCHINA LA ALT DUMNEZEU DECAT CRESTINII ORTODOCSI, SI ANUME UN DUMNEZEU IN SENS BUDIST, DUMNEZEUL NIRVANIC IMPERSONAL.
    PRIN EREZIA FILIOQUE DESFIINTAND PERSOANELE SFINTEI SI DE VIATA FACATOAREI TREIMI!

    RESPECTAM PE CREDINCIOSII PAPISTASI SI PE PAPA SI LE DORIM INTOARCERE GRABNICA LA BISERICA CEA UNA, ADICA CEA ORTODOXA PRIN BOTEZ, MIRUNGERE , SFANTA IMPARTASANIE SI CELOR NUMITI CLERICI DINTRE EI HIROTONIE ORTODOXA. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu îl aștept cu drag să se întoarcă la vechea credință. Probabil se simte atras de ortodoxie și vine chemat la Dumnezeu Adevărat!

    Vechiul papă a fost primit de un număr impresionant de oameni și a fost plimbat în cutia lui de sticlă. Românii sunt primitori, sare avem din belșug, cu pâinea stăm mai prost dar pentru așa persoană importantă se găsește.

    Doamne Ajută!

    RăspundețiȘtergere