blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


miercuri, 1 iunie 2011

Eu şi justiţia ...la final?!?!

Se pare că povestea care a demarat acum câtva timp, un an şi jumătate se apropie de final.
http://cuvintelevii.blogspot.com/2010/03/eu-si-justitia-partea-1.html etc
O să vă povestesc cum justiţia română a finalizat acest caz.
Probabil vom aştepta scuzele oficiale, termene nedefinite în timp şi spaţiu!
Poliţia nu cred că ne va felicita vreodată, pe noi cei ce am pus umărul la demascarea unei mari şi serioase reţele de falsificare de monedă! Probabil că doar cu gândul!
Oare de ce nu s-a făcut public în presă acest caz???
În fine am primit COMUNICAREA finală a procesului acasă.
Vinovaţii au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare. Oare de ce doar bărbaţii din reţea au fost condamnaţi? Va rămâne o mare enigmă! Exista şi o doamnă în aces caz şi una chiar foarte activă!!!
Eu unul regret că vor petrece acest timp după gratii, poate că pe unii i-a împins sărăcia şi foamea la astfel de gesturi!

Dacă vreţi să vedeţi cum se roagă până şi on-line părinţi, fraţi sau prieteni pentru cei încarceraţi vă veţi da seama de faptul dureros al condamnării la închisoare
http://prayersonline.net/2008/02/09/a-prayer-for-the-incarcerated-those-in-jail/

O rugăciune pentru cei în închisori:

Dumnezeule, întru tot îndurate, cel ce pe Manase prin rugăciune L-ai slobozit din legături şi din amare închisori, pe robii Tăi (numele) care prin noi acum se roagă, din închisoare slobozeşte-i şi din tot răul şi primejdia izbăveşte-i, ca un iubitor de oameni. Ca un izvor al îndurării şi noian al bunătăţii, Hristoase Dumnezeule, nu trece cu vederea pe cei ce sunt în supărări şi în nevoi şi care cu credinţă Te cheamă pe Tine, ci ca un îndurat, miluieşte-i şi din închisoare degrabă slobozeşte-i, ca să cânte Ţie: Aliluia.

Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ai slobozit pe iubitul Tău Apostol Petru din legături şi din temniţă, fără nicio vătămare, cu umilinţă ne rugăm Ţie: Primeşte cu milostivire şi rugăciunea aceasta pentru iertarea păcatelor robilor Tăi (numele), ce sunt inchişi în temniţă şi cu rugăciunile aceluia, ca un iubitor de oameni, cu dreapta Ta cea întru tot puternică, din tot răul şi primejdia izbăveşte-i şi-i slobozeşte, că bun şi iubitor de oameni Dumnezeu eşti şi Ţie mărire îţi înălţăm, Tatălui şi Fiului si Sfântului Duh, în vecii vecilor.
Amin. 


Iisus Hristos ne-a învăţat Rugăciunea Tatăl Nostru pentru a scăpa de ispită şi de cel rău şi viclean. Să nu uităm să o rostim cât mai des.

Doamne Ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu