blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


marți, 29 iunie 2010

Sfintii Slavitii si intru tot laudatilor si mai marilor Apostoli Petru si Pavel


Nu stiu de ce, cand vad imaginea Sfintilor Slaviti si intru tot laudati si mai mari Apostoli Petru si Pavel imi aduc aminte de Romania si Basarabia. Exact asa sunt cele doua tarisoare rupte din mama lor Romania Mare - Romania Dodoloata.
Vorbeam. Dialog despre basarabeni, din ce in ce mai mult se dialogheaza despre ei. Nimeni nu stie exact ce este in sufletul lor. Multi ii fac curve ca nu s-au hotarat sa se reuneasca cu Romania, dar nu pot, sunt neputinciosi in fata marelui urs. Candva se va intampla inevitabilul, mai devreme sau mai tarziu, pasnic sau cu varsare de sange, fratii se vor reuni la un moment dat. Dumnezeu va pregati asta!
Doamne Ajuta!!!
Multumiri pentru rugaciuni si ajutor, Sfintei Treimi, Maicutei Domnului Fecioara Sfanta Maria, tuturor Sfintilor si Ingerilor, dar mai ales astazi Sfintilor Slavitilor si intru tot laudatilor si mai marilor Apostoli Petru si Pavel cei ce ne asteapta la intrarea in Rai de-a dreapta si stanga Portii, la fel ca si la intrarea in toate frumoasele noastre Biserici!!!! Ei sunt paznicii binelui, paznicii nostrii de aici si de acolo si de mai incolo!!!
Cu iubire la multi ani mamei mele Petruta, cumnatului Petre, nepotilor Peter si Petre si tuturor ce poarta numele Sfintilor Slaviti si intru tot laudati si mai marilor Apostoli Petru si Pavelsi tuturor oamenilor de pe Pamant;
Cu drag iertate sa le fie pacatele bunicilor Petre si prietenului Dragos Pavel si tuturor celor adormiti ce poarta numele Sfintilor Slaviti si intru tot laudati si mai mari Apostoli Petru si Pavel si tuturor oamenilor adormiti de pe Pamant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu