blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


sâmbătă, 23 aprilie 2011

Săptămâna Pătimirilor - a lacrimilor și a LINIȘTII - Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

Liniște. Liniște. Liniște.
Fie ca această LINIȘTE să ne definească viața. Sâmbăta mare Iisus Hristos a rupt porțile iadului și a scos de acolo pe toți cei ce credeau în El, Tâlharul, Adam, Eva și toți cei împreună cu ei, urcându-i la Rai.
Curând se va petrece Minunea Învierii. Iisus Hristos s-a pogorât cu trupul în mormânt și cu sufletul în iad:  tropar „În mormânt cu trupul, în iad cu sufletul, ca un Dumnezeu, în rai cu tâlharul şi pe scaun împreună cu Tatăl şi cu Duhul ai fost Hristoase, toate umplându-le Cel ce eşti necuprins”
Lacrimile pocăinței noastre se vor oprii, nodurile emoției din piepturi, din inimi și din suflete, se vor rupe, pentru ca toți să cântăm imnul de slavă Domnului Fiul Lui Dumnezeu Iisus Hristos Înviat, iar Lumina să pogoare și să ne aducă Iubirea, Credința, Sănătatea Sufletească și Trupească, ÎNNOINDU-NE!!!
DOAMNE AJUTĂ ȘI NE MILUIEȘTE ȘI NE MÂNTUIEȘTE PE NOI PĂCĂTOȘII CEI CE TE RĂSTIGNIM ZILNIC CU FAPTELE NOASTRE IISUSE HRISTOASE!!!
SLAVĂ ȘI MULȚUMIRI MAICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS PURUREA ÎMPĂRĂTEASA FECIOARA MARIA, SFÂNTULUI MARE MUCENIC GHEORGHE ȘI TUTUROR SFINȚILOR ȘI ÎNGERILOR!!!
PRAZNICUL SFÂNTULUI MARE MUCENIC GHEORGHE SE PRĂZNUIEȘTE LUNI A DOUA ZI DE PAȘTI. LA MULȚI ANI ȘI AJUTOR DE LA DOMNUL TUTUROR OAMENILOR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu