blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


luni, 9 aprilie 2012

Suntem în Săptămâna Mare. articole aparent nevinovate, atacuri la adresa Bisericii Creştine ne întinează gândurile.


Doamne, Doamne, Doamne, câtă răbdare ne trebuie nouă creştinilor în aceste zile din Săptămâna Mare ca să ne abţinem de la provocările satanei. Dar a noastră răbdare este mică faţă de Răbdarea Ta Cea Mare.
Cum îşi mai înteţeşte satana neputinţa în aceste zile prin unii oameni răi, care îşi înmulţesc osânda, smintindu-i şi pe alţi oameni.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/iisus-iuda-ajutat-thecla-maria-celibat-abstinenta-sexuala-388273.html

Iar şi iar se atacă creştinismul cu diverse idei ("şocante" cum adevărat spune autorul, într-adevăr gura păcătosului adevăr grăieşte câteodată, idei care şochează pe creştinul de pretutindeni prin falsitatea şi prin grava răutate ce o emană), care dacă găsesc sufletul nepregătit îl doboară.
Neştiinţa devine un mare păcat şi o mare slăbiciune a omului.
Citiţi oameni buni! Citiţi Noul Testament pentru că acolo sunt toate secretele şi toate tainele pe care le căutaţi.
Ce blasfemie mai mare ca acest articol uşuratic, acum când aşteptăm cu toţii Învierea Domnului cea care va aduce învierea sufletelor noastre întinate.
Iuda nu l-a ajutat pe Hristos, ci l-a vândut pe 30 de arginţi.
Iuda nu a plănuit nimic cu Hristos, pentru că Hristos nu era un adept al scenariilor, nu era clevetitor şi bârfitor, nu era un prieten de ocazie cu care să faci planuri tâlhăreşti.
Vă daţi seama ce se insinuează prin acest articol, se presupune că însuşi Biserica noastră se sprijină pe Iuda?
Iuda Iscarioteanul cu sufletul păcălit de diavol, s-a căit şi şi-a recunoscut greşeala şi a spus "Am greşit vânzând sânge nevinovat" şi a căzut în cel mai mare păcat al deznădejdiei luându-şi viaţa, încheindu-şi periplu pe acest pământ cu o crimă, pentru că s-a spânzurat, pentru că sinuciderea este cea mai mare crimă. Dacă ar fi ajutat pe Hristos să părăsească această lume printr-un aranjament diabolic, de ce nu ar fi aranjat şi el la rândul lui pentru el însuşi, cu  un alt om, să-l acuze ca şi apostol al Domnului, să-i urmeze prin moarte pe cruce? Sau de ce nu ar fi trăit în cea mai mare tihnă şi fericire sufletească, ştiind că a ajutat la o misiune măreaţă, dumnezeiască??? Pentru că şi pocăinţa finală i-ar fi dat şana Mântuirii. Dar nu eu şi nici voi nu trebuie să-l judecaţi ci Domnul în Marea Lui Milă are acest Drept.
Iuda nu a primit Cununa Apostolească şi de aproape 2.000 de ani este zugrăvit în Icoana Cinei Celei de Taină fără cunună, cu mâna întinsă a lăcomiei pe masă, tocmai pentru a nu uita nimeni gestul lui greşit, spre exemplu neamurilor de pretutindeni!
Credeţi că Dumnezeu este limitat şi a apelat la ajutorul satanei pentru a se săvârşii Mântuirea noastră?
Nu vă daţi seama că îl puneţi pe satana deasupra Lui Dumnezeu păcătoşilor!!!
Credeţi că Dumnezeu s-a făcut prieten cu Diavolul!?!
Diavolul a căzut din Cer pentru că s-a mândrit cu frumuseţea care nu era a lui, ci era dată de Dumnezeu şi a vrut să fie mai presus decât El, decât Bunul Creator Dumnezeu, omul la fel a căzut din Rai pentru că s-a vrut şi el egalul Lui Dumnezeu şi a căzut în ispită neţinând postul care i-a fost rânduit.
Credeţi că trupul Dumnezeiesc al Lui Hristos ar fi putut să fie fără valoare şi că Iisus trebuia să se elibereze de El ca să se ducă în Împărăţia Cerească, când Dumnezeu este Atotputernic şi putea să rezolve cu Puterea Lui cum ar fi dorit El?
Iisus Hristos s-a întrupat din Duhul Sfânt şi din Maria Fecioara, s-a micşorat şi s-a apropiat de Creaţia Lui Dumnezeu, s-a apropiat de noi, de oameni, s-a apropiat de om din iubire absolută pentru om, pentru fiul om!!!
Citiţi în Evanghelie ce a spus Hristos când a fost acuzat că scoate draci cu ajutorul satanei oameni buni, ce pildă şi ce cuvânt a rostit? ...
"Şi a scos un demon, şi acela era mut. Şi când a ieşit demonul, mutul a vorbit, iar mulţimile s-au minunat.
15. Iar unii dintre ei au zis: Cu Beelzebul, căpetenia demonilor, scoate pe demoni.
16. Iar alţii, ispitindu-L, cereau de la El semn din cer.
17. Dar El, cunoscând gândurile lor, le-a zis: Orice împărăţie, dezbinându-se în sine, se pustieşte şi casa peste casă cade.
18. Şi dacă satana s-a dezbinat în sine, cum va mai sta împărăţia lui? Fiindcă ziceţi că Eu scot pe demoni cu Beelzebul.
19. Iar dacă Eu scot demonii cu Beelzebul, fiii voştri cu cine îi scot? De aceea ei vă vor fi judecători.
20. Iar dacă Eu, cu degetul lui Dumnezeu, scot pe demoni iată a ajuns la voi împărăţia lui Dumnezeu.
21. Când cel tare şi înarmat fiind îşi păzeşte curtea, avuţiile lui sunt în pace.
22. Dar când unul mai tare decât el vine asupra lui şi-l înfrânge, îi ia toate armele pe care se bizuia, iar prăzile de la el le împarte.
23. Cel ce nu este cu Mine este împotriva Mea; şi cel ce nu adună cu Mine risipeşte.
24. Când duhul cel necurat iese din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă, şi, negăsind, zice: Mă voi întoarce la casa mea, de unde am ieşit.
25. Şi, venind, o află măturată şi împodobită.
26. Atunci merge şi ia cu el alte şapte duhuri mai rele decât el şi, intrând, locuieşte acolo; şi se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi."
Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu, Unul Născut din Treimea Sfântă a precizat exact şi fără urmă de interpretare şi îndoială: "Cine nu este cu Mine este împotriva Mea; şi cel ce nu adună cu Mine risipeşte." deci nu poţi fi cu dracul şi să ajuţi la împlinirea Creaţiei Dumnezeieşti!!!
Şi oameni buni vă rog nu uitaţi cuvântul acesta al Lui Iisus Hristos Mântuitorul nostru "Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii."
Deci cu frică să ascultăm acest CUVÂNT!!! Pentru că întâi a fost CUVÂNTUL!!!
Cu frică duhovnicească şi sufletească, cu Frică Luminată de Sus să simţim aceste cuvinte şi să le urmăm lor!!!
Doamne iartă-i că nu ştiu ce fac, pe cei ce clevetesc împotriva Ta!
Doamne Ajută!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu