blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


marți, 10 aprilie 2012

Creştinii călduţi cad din Dreapta Credinţă pentru că nu înmulţesc talanţii încredinţaţi de la Domnul nostru Iisus Hristos!

Mesajul de Paşti al Mitropolitului Ardealului IPS Laurenţiu Streza este catalogat în presă ca fiind de o duritate fără precedent, dar mulţi creştini ortodocşi ar spune că este un îndemn la Viaţă Creştină, la Dreapta Credinţă, la Mântuire.

http://www.gandul.info/news/mitropolitul-ardealului-pregateste-o-pastorala-de-paste-de-o-duritate-fara-precedent-desfranarea-a-devenit-nota-generala-a-televiziunilor-9499756?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul

Puţine voci se ridică împotriva celor ce ne prigonesc subtil, celor ce ne domină, celor ce ne împing în marea gloată globalizată, ne îndrumă către poarta întunericului, a iadului, a pierderii sufletului.

Domnul nostru Iisus Hristos ne-a pus în gardă că viaţa de creştin nu este uşoară, că viaţa de creştin nu este o viaţă călduţă, dar ne-a promis în schimb Împărăţia Cerurilor, ne-a promis că va fi cu noi la greu şi ne-a dat Fericirile ca lecţie de viaţă.

Oare Cuvântul Lui Iisus Hristos nu este dur?
Oare nu ne ruşinăm când îi citim orice pildă sau povaţă din Noua Evanghelie?
Oare nu ne înfricoşăm pentru că ne regăsim tot timpul în tagma celor păcătoşi?

Atunci când fraţi ai noştrii strigă Cuvântul Domnului, când îşi fac datoria, noi de ce îi considerăm asprii, duri, cruzi!
Ortodoxia este Dreapta Credinţă, pentru că nu a schimbat o literă din legile lăsate de Iisus Hristos, pentru că şi-a păstrat verticalitatea, pentru că nu a acceptat compromisuri, pentru că Harul Lui Dumnezeu nu ne-a părăsit, pentru că de 2.000 de ani lupta nu a încetat!!!

Doamne Ajută!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu