blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


miercuri, 1 decembrie 2010

E+mail

Deoarece circulă pe net un e-mail din care citez mai jos îmi permit următoarele observaţii pe care le-am transmis şi celor de la care am primit acest e-mail:

Nu prea înţeleg ce este acest mesaj care este un melanj de mesaj ortodox, catolic şi spam în acelaşi timp.


Ca si primă observaţie Iisus se scrie cu doi de i.

A doua ar fi: Care este legătura dintre Sfântul Serafim de Sarov si Maica Tereza de Calcuta care face minuni din timpul vieţii – o maică controversată http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t167021.html după cum apare în acest articol???

Deci această novenă cu aer de spam este periculoasă pentru că deformează esenţa rugăciunii, a icoanei, a ortodoxiei în general!

Cu rugămintea : Aveţi grijă ce transmiteţi pe e-mail şi nu daţi forward la tot ce zboară pe internet pentru că pot fi sminteli, iar sminteala altora este păcat!!! Îmi cer iertare pentru intervenţie, vă doresc multă sănătate şi un an nou calm şi cald!!! La mulţi ani române, popor, patrie, credinţă şi glie străbună!!!

Nu vă jucaţi cu cuvintele!!!

Doamne Ajută, Sfânta Treime să ne păzească, Maica Domnului, Sfinţii şi Îngerii să ne îndrume pe calea mântuirii, adevăratul scop al vieţii creştine ortodoxe, le mulţumim tuturor pentru binefaceri şi îi slăvim!!!



Cu iubire de semeni,

Gabriel Augustin David-Mehedinţi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu