blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


duminică, 27 octombrie 2013

Sfântul Cuvios Dimitrie Cel Nou Basarabov - Adunarea Sfinţilor La Colina Bucuriei - Marea Prăznuire a Bucureştilor

Sfântul Cuvios Dimitrie Cel Nou Basarabov
Sfântul Mare Mucenic Dimitrie
Sfântul Mare Mucenic Artemie
Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena
Sfânta Cruce

Zile De Mare Frumuseţe, Lumină şi Smerenie Pe Colina Bucurie. Sfinţii s-au adunat din nou, iar miile de pelerini vin să soarbă din cupa de sănătate, de linişte, de cuminţenie, din izvoarele ce şiroiesc pline de Apă Vie. 

O bună orânduire de această dată. 
O Pace a Lumii.

Vorbind cu un prieten, discutăm despre faptul că Sfântul Artemie este vindecător de hernie, aşa cum se află şi din Acatistul Sfântului, un Sfânt Minunat Vindecător De Hernie. Acum mă gândesc cum un Părinte mi-a împărtăşit că Sfântul Dimitrie Cel Nou Basarabov l-a vindecat când era bolnav grav de tot, de hepatită B şi parcă ceva la plămâni, nu îmi aduc aminte boala excact, cum a simţit o Mână de Lumină a Sfântului ridicându-se din raclă în momentul când a sărutat moaştele şi trecând prin pieptul lui, iar apoi cum doctorii miraţi l-au externat din spital. Aşa îmi povestise şi o femeie ce stătea la coadă la moaşte că, cancerul de plămâni, de care suferea, a dispărut dintr-o dată după ce Sfântul Săvârşise cu ea o Mare Minune.
Sfânta Paraschevi vindecă ochii. Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina vindecă cancerul. Sfântul Modest vindecă şi animalele de boli. Iar de Sfânta Măicuţă a Domnului Maria vindecătoare a toate, Doctor Chirurg Generalist, Un Laser de Lumină, Un Brâu De Sănătate, nu sunt Cuvinte sau sunt Cuvinte prea puţine în gurile, în minţile şi în inimile noastre... şi prea puţine mulţumiri.
Deci în concluzie Sfinţii Doctori Fără De Arginţi din Biserica Biruitoare sunt la fel ca şi doctorii noştrii din Biserica Luptătoare specializaţi pe anumite boli şi nu operează fizic ci operează cum numai Dumnezeu Ştie în urma rugăciunilor, a pocăinţei şi a lacrimilor. 

Aşa că fraţilor şi surorilor să ne ferim de întuneric şi SĂ STĂM ÎN LUMINĂ!!! !

Sănătate Şi Tot Ce-i Bun şi Bine şi Omenesc şi Ceresc!

DOAMNE AJUTĂ!

SLAVĂ DOMNULUI DUMNEZEU ADEVĂRAT SFÂNTA TREIME!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu