blogul unui om

Dumnezeu să ne ajute şi să ne arate paşii mărunţi!!!


sâmbătă, 9 martie 2013

Mucenicia acum.

Bucură-te, ceată prealuminată a Mucenicilor Domnului Dumnezeu Iisus Hristos!

Foarte greu este de înţeles în ziua de azi, când viaţa este atât de scumpă mai ales la vârsta adolescenţei, cum de aceşti tineri au dorit şi au ales să moară şi să viieze întru Hristos, decât să renunţe la Dreapta Credinţă.
Noi ne lepădăm la tot pasul de Iisus Hristos şi nu avem nici măcar mustrări de conştiinţă.
Ne lepădăm când le dăm dreptate prietenilor ca să nu-i supărăm contrazicându-i şi le dăm dreptate oamenilor în general de teama ca să nu cumva să ni se spună -Nebune! sau -În ce lume trăieşti! sau -Eşti prost! sau -Eşti copil, visezi! sau din teama singurătăţii, din teama de a fi ocoliţi fiind ieşiţi din tiparele societăţii, din teama pierderii grupului de prieteni şi cunoştinţe, din teama ruperii familiei!!!

Mucenicia şi jertfa, acum este mai dificilă ca oricând, pentru că răul, dracul, este perfecţionat, este digitalizat, este subtil şi nu îl mai poţi descoperii decât greu pentru că este poleit, este îmbrăcat în haină de oaie!
Ca să fac o comparaţie actuală, dracul este licenţiat şi doctorand în project managementul timpului. Ţelul lui principal este tocarea timpului, micşorarea timpului alocat sufletului! Armele lui sunt multimedia, internetul şi aşa zisele arte vizuale! Se leagă de vedere viclean, se lipeşte de ochi, de retină şi intră până în minte, în inimă, în suflet, în trup şi acolo aruncă ancore legate cu lanţuri grele!
După care începe manipularea, începe crearea reflexului de a aprinde televizorul, de a porni calculatorul, de a te conecta la MAŞINĂRIA DE TOCAT TIMP!

Scuturaţi-vă ca de scântei de mijloacele de îndobitocire, cum le sesizaţi alungaţi-le, nu vă lăsaţi prinşi de curiozitatea de a vedea ce urmează. majoritatea emisiunilor tv, a serialelor, a talk-showrilor de acum mă duc cu gândul la o poantă veche foarte lungă care te incita să stai atent să aştepţi finalul, iar finalul nu exista era doar un final de vorbe goale, aşa şi aceste emisiuni tv, te lasă în întuneric după ce ţi-au tocat timpul, iar timpul nu se mai întoarce înapoi!

Citiţi, rugaţi-vă, iubiţi, călătoriţi, vorbiţi, îngrijiţi, sprijiniţi, ajutaţi, miluiţi, milostiviţi, sfătuiţi, cântaţi, ascultaţi, povestiţi, pictaţi, sculptaţi, lucraţi, faceţi orice numai faceţi ceva!
Timpul este preţios!

Doamne Ajută.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu